tiistai 22. maaliskuuta 2011

*Sensuroitu otsikko*

"Jos joku murhaajakin voi tehdä parannuksen, niin miksei joku homokin?"

Nyt vittu oikeesti.

Eheytetään ja käännytetään homot ja kaikki vähänkin vinokkaat.
Ihan kuin homoseksuaalit ja muut seksuaalivähemmistöihin kuuluvat tuputtaisivat omaa seksuaalisuuttaan. Älkää alistuko! Älkää menkö ryhmäpaineiden mukana! Olkaa kaikki vittu heteroita! Kuunnelkaa Raamattua, älkää omaa sydäntänne tai varsinkaan niitä omia tunteita. Niin just. Jos se tuputtaminen ja ryhmäpaineen mukana meneminen on pahasta, niin mitäs tämä sitten on?

Jotenkin menee nää jutut nykyään ihan yli hilseen, kun näihin seksuaalivähemmistöihin on tottunut ihan arkipäivässä. Joka päivä kuitenkin minäkin olen tekemisissä ja vuorovaikutuksessa jonkun sellaisen kanssa, joka ei ole hetero. Ai katos, olen itsenikin kanssa joka päivä! Seuraa sydäntäsi äläkä jotain kirjaa tai valtavirtaa. Näinhän sen pitäisi mennä molemmin puolin!

Tempauksen tavoitteena on kannustaa ja rohkaista seksuaalisuutensa ja elämänhallintansa kanssa kamppailevia nuoria olemaan alistumatta yhteiskunnalliseen painostukseen arvokysymyksissä. Kampanjan taustajärjestöt ovat huolissaan yhteiskunnan arvojen etääntymisestä kristillisestä arvopohjasta, ja pitävät tärkeänä, että nuoria kannustetaan etsimään kestäviä ratkaisuja elämän suuriin kysymyksiin yleisen mielipiteen sijasta Raamatusta.
Näin kertoo nuotta.com yllämainitussa linkissä. Tuota noin... Jos kehotetaan olemaan alistumatta yhteiskunnalliseen painostukseen, niin mitä tämä sitten on?

Setan puheenjohtaja Outi Hannula kommentoi kampanjaa:
Näinä aikoina tuntuu, että tämä video on juuri sellainen viesti, jota ei haluasi nuorille kohdennettavan. Nuoret tarvitsevat myönteistä viestiä, sellaista viestiä, että voi elää onnellista ja täysipainoista elämää homona. Kampanja voi olla vahingollinen nuorille, varsinkin sellaisille jotka ovat kristillisissä piireissä.
Aivan. Jos itse kulkisin kristillisissä piireissä, minua varmasti ahdistaisi tällainen kampanja - olet vääränlainen, muutu. Se ahdistaisi varmasti aivan hirvittävästi. Ja olen melko varma, että kun kerran minä en ole sellaisessa tilanteessa, niin varmasti monet muut ovat. Kun nuoren mielessä myllertää jo valmiiksi, niin mitä tämä sitten saa aikaan? Ei mitään hyvää.

Tommi Laitio, "Kaikki muuttuu paremmaksi" -kirjan toimittanut tutkija, jatkoi lisäksi näin:
Kampanjan argumentaatio ei seuraa minkäänlaisia logiikan sääntöjä. Siinä yritetään ruokkia sellaista ajatusta, että yhteiskunta painostaisi nuoria homoseksuaalisuuteen. Käytetään argumenttina vapautta valita, mutta halutaan kuitenkin rajata lasten ja nuorten valinnanvapautta.

Jep. Itse en ainakaan ole huomannut, että homoiksi yritettäisiin käännyttää. Sitä kyllä, että sanotaan että saat olla homo ja se on jees.

Arkkipiispa Kari Mäkinen painottaa HS:n nettisivuilla, ettei kampanja ole kirkon järjestämässä, vaikka siinä ovatkin mukana Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ja Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys, jotka ovat kirkon kansainvälisen työn järjestöjä.
Tähän hetkeen mennessä tänään kirkosta on silti eronnut 196 203 ihmistä, kun esimerkiksi toissapäivänä koko päivän lukema oli 47. Taas tästä varmaan tulee jotain hälinää siitä, että tyhmiä ovat jotka eroavat, koska silloin eivät voi vaikuttaa kirkon toimintaan. Edelleenkin kuitenkin luulen, että valtaosa näistä on niitä jotka eivät edes usko Jumalaan tai halua seurata Jeesusta, eivätkä halua noudattaa tai ole koskaan juurikaan noudattaneet Raamatun oppeja.

Huhhuh. Palaan asiaan, luulen näin. Kappas, luku on noussut 208:n.

 http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011032213413250_uu.shtml
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011032213415524_uu.shtml
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Arkkipiispa+arvostelee+kristillist%C3%A4+%C3%84l%C3%A4+alistu+-kampanjaa/1135264819770
http://eroakirkosta.fi/static/nyt.txt

Ps 23.3. klo 0:04
eilisen aikana niitä kirkosta eroajia oli näemmä 502.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails