maanantai 26. huhtikuuta 2010

Kasvisruokaa, namm

Oioi. Tämä ilta on kulunut kasvisruokablogeja selatessa. Voi että tekee mieli ruokaa! Hyvä juttu nyt kun on kotoa muuttamassa, pääsee vaikuttamaan paremmin tuohon ruokapuoleen - ja hyvä kun tuo parempi puoliskokin vielä on kasvisruuan kannalla. Että ihan mielelläni etsiskelen hyviä kasvisruokareseptejä ^_^

Ensiksi löytyi http://kasvis.fi/sivusto/ , jo tuossa vähän aiemmin kun etsin vinkkejä kasvissushiin. Tuolta löytyy vajaan parin vuoden ajalta tekstiä, ei niin paljon tarkkoja reseptejä, mutta hyviä vinkkejä ja sovellettavissa olevia ruokia. Nam, sanon minä. Myös jälkiruokia!

Edellisen sivun kautta löytyi http://veganyumyum.com/ , englanninkielinen sivusto. Tutkinta vielä työn alla, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa. Tämä tyttö on hurahtanut wasabiin, ja heti ensiksi tuolla olikin avokado-wasabi-salaatti. Tässä vaan se huono puoli, että kaikkia aineksia varmaan täältä löydä, jos jonkun kivan kokeiltavan reseptin löytää.

Seuraavaksi http://www.appelsiinejahunajaa.blogspot.com/ . Bloggaajana israelissa asuva nainen, joten tässäkin ainesten löytyminen voi olla haastavaa. Mutta oioi, hyvältä näyttää. Tätäkin pitää tutkia paremmalla ajalla.

Itse kehittelemiä reseptejä tarjoaa http://www.chocochili.net/ . Tätäkin tutkitaan, hyvältä vaikuttaa.

http://vegamo.blogspot.com/ eli Vegemenu opiskelijoille. Mitä enempää selittelemään?

http://kasvisruokaa.blogspot.com/ eli Kasviskeittiössä-bloggaaja suosii aasialaista. Tästä minä tykkään.

Se siitä. Tässä välissä eksyin ihastelemaan fb:ssä tätä ryhmää:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3829135&o=all&op=1&view=all&subj=206464557118&aid=-1&id=600522199#!/group.php?gid=206464557118
Tonne saisi itsekin pari taideteosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails