maanantai 3. lokakuuta 2016

Matkassa: Nara. Osa 5.

Miten niin on mennyt kauan näiden postausten tekemisessä? Eihän siitä ole kuin vuosi... No, kiva saada nämä kuvat edes tänne, vaikka hirveästi en osaa kirjoittaa että missä paikoissa tarkalleen ollaan oltu! No, joka tapauksessa.

Naraan mentiin Osakasta junalla. Siellä vuokrattiin sitten sähköpyörät, eivät olleet kovin kalliit. Ja kyllä voi suositella siellä pyöräilyä, ehtii näkemään niin paljon enemmän! Tosin ihmiset kävelevät pyöräkaistoilla, että tarkkana saa olla...

Narassa oli paljon peuroja. Ja mummot myi keksejä, joita sai antaa peuroille. Ei kannata ostaa, ne meinaan hyökkää päälle, ahneet perhana :D Saattoi käydä niin että Riikka osti keksit, ja samantien kun hän oli ne saanut käteensä, peurat tulivat päin (ainakin 10!), jolloin Riikka suunnilleen heitti keksit minulle, ja minä sitten suunnilleen maahan... Ei niitä edes ehtinyt paloittelemaan :D Huh. Hulluja. Mutta kiva niitä oli nähdä, rauhallisia ne oli muuten!

Muutenkin Nara oli kyllä kovin kaunis paikka. Japanissa käydessä kannattaa ehdottomasti suunnata suurkaupunkien lisäksi rauhallisempiinkin paikkoihin. :)

Kuvia. Ei tullut otettua paljoa. Akku loppui.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails