perjantai 31. heinäkuuta 2015

Ruakaa Turust: Yasukon keittiö

Olin jo pitkään miettinyt meneväni kokeilemaan Yasukon keittiön - japanilaista kotiruokaa Turun keskustassa, how cool is that? Kokeilu tapahtui jo kesäkuussa, mutta ihan hyvin vielä on paikka muistissa.

Kotiruokaa tosiaankin. Yasuko taitaa itse asua tuolla, tai jos ei, niin saattaisi. Hyvin kodikas, tosin vähän nuhjuinen paikka kyllä, mutta viihtyisä oli toki! Ruokaa odotellessa riitti ihmeteltävää. Kirjahyllyjä ja mangaa, valokuvia, Yasuko ja Tarha Halonen. 

Ensiksi tuotiin misokeitto. Ja hyvvää oli! Saisko tätä joka päivä?


Itse ruuaksi tilasin tonkatsun. Kanaa ja riisiä. Salaatti oli tosi hyvää, mutta kana oli hiukan kuivakkaa ja sitkeää, en toki tiedä että millaiseksi tuo kana on tarkoitus valmistaa. Hyvä maku siinä kuitenkin oli eikä se syöminen nyt mitään taistelua ollut. Kiva sitä oli kuitenkin kokeilla kun maut olivat kohdallaan, ja paikassa tosiaan viihtyi.Kovin paljoa ei tästä arvostelusta nyt irti saanut, mutta jos kaipaa japanilaista ruokaa eikä halua maksaa itseään kipeäksi, ja kaipaa myös rauhaa ja hiljaisuutta, voin kuitenkin suositella Yasukon keittiötä. Seuraavaksi pitää kokeilla sushit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails