torstai 18. joulukuuta 2014

Live Exit Games Turku - tänne menisin uudestaan! Ja vähän sirkustelua.

Nyt on kyllä ihan mainostamisen arvoinen asia! Maanantaina aamupäivällä oli jännittävintä ja kivointa toimintaa ennen työpäivää vähään aikaan. Jännää oli jo sinne meneminenkin, kun en yhtään tiennyt, mitä on tulossa - kaveri vain sanoi, että tule aikaan X keskustaan. En ihan heti paikalle päästyämmekään käsittänyt mistä on kyse, mutta pian asiat valkenivat.

Kyseessä oli marraskuussa osoitteeseen Yliopistonkatu 12b avattu Live Exit Games -huonepakopeli. Meillä kahdella oli tunti aikaa selvittää tiemme ulos lukitusta huoneesta erilaisia vihjeitä ratkaisemalla. Suositeltu ryhmäkoko on 2-6 henkilöä, mutta vaikka tuo kaksin ratkominen oli hiukan ehkä hidasta (eli pystyimme tekemään vähän kerralla, kun taas useampi henkilö ehtisi enemmän), mutta siinä ei tarvitse puhua kuin yhdelle henkilölle, niin ainakaan mikään ei mene ohi. Tunnelma oli jännittynyt, ja aina kun saimme jonkin vihjeen ratkaistua ja pääsimme lähemmäs loppuratkaisua, jännitys kasvoi ja leveät hymyt yhä vain levenivät! Kun aikaa oli jäljellä 2,5 minuuttia, pääsimme ulos, eli onnistuimme!

Kuulimme työntekijältä, että ihan kaikki kahden hengen joukkueet eivät ehdi tunnissa ulos, eli meidän suorituksemme oli oikein hyvä. Oli aika hieno fiilis aina, kun keksi ja löysi jotain, vaikka alkuun sitä oli vähän hukassa, että mitä tässä nyt sitten etsisi. Mutta enempää en voi enää kertoa, sillä se on jutun juoni... Tuo peli nyt siis on kertakäyttöinen, mutta onneksi siellä on rakenteilla jo toinenkin peli, huippua! Ihan hintansa väärti kyllä!

Suosittelen siis kaikille, jotka tykkäävät ratkoa erilaisia pulmia, ja oikeastaan niillekin jotka eivät tykkää, haha. Pelin facebook-sivullakin voi käydä pyörähtämässä ja tykkäämässä. Tykkään tykkään, en nyt pääse yli tästä vieläkään, miten hauskaa oli!


...Ja sitten vielä pikainen kertomus toisesta oikein kivasta asiasta! Eilen kävin Köysiteatterissa katsomassa Turun taideakatemian sirkuksen toisen vuosikurssin Lupa sooloilla -esitystä. Kävin katsomassa ohjelma B:n, ja jo ensimmäisen esityksen aikana sai haukkoa henkeään, miten joku hallitsee kehonsa noin hyvin, miksen minäkin osaa? Esitys kesti noin kaksi tuntia, ja siinä oli yhdeksän sooloesitystä. Upeita esityksiä oli kyllä, kaikenlaista sitä voikin osata! Esityksiä vielä tänään, huomenna ja lauantaina!

2 kommenttia:

  1. Jee, mennään porukalla pelailemaan heti joulun jälkeen :)! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails