keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Päivä 5 - 8401 sanaa (ja vielä ehtii)

Jeesh. Tosiaan, neljä ensimmäistä päivää olen ollut jäljessä, mutta tänään oli lopulta oikeastaan ensimmäinen päivä, kun pystyin kunnolla kirjoittamaan. Eilenkin ehti jo hyvin, mutta tänään vielä paremmin. Tänään oli aamuvuoro, ja tässä on sitten istuttu koneen ääressä ihan hyvin, ja tulosta tulee. 2725 sanaa tältä päivältä, ja kahdesti olen tässä 1,5 tunnin sisällä sanasotinut puolituntisen. Kerran skypechatissa, ja kerran menin sitten hakemaan sotainspiraatiota NaNoWriMon facebook-ryhmästä. Molemmilla kerroilla reipas tuhat sanaa, jeejee!

Aiemmin olen pistänyt soimaan How to train your dragon -leffojen soundtrackit (koska Alexander Rybakin Into a fantasy ja Jónsin laulama Where no one goes, mutta vähän aikaa sitten tässä illalla spotify mainosti Softenginen levyä. Mainoksessa taitaa kuulua The Sirens, johon olen kyllä kovasti tykästynyt! Oikein hyvää kirjoitusmusiikkia, ja tuon biisin lisäksi myös Narcissus ja Something better toimivat hyvin. En edes tiedä, että mitkä kaikki biisit olen kuunnellut (sekoituksella kun on) ja mitkä niiden nimet on, kun ei siinä kirjoitusflow'ssa oikein ehdi katselemaan... Mutta hei jee, tykkään!

Pööh. Pistääkö tänne vai eikö pistää? Mitä jos tarinasta tuleekin ihan surkea loppua kohden (en väitä että se alussa mikään mestariteos olisi, löl)? Waaaaa. En kyllä pariin vuoteen ole julkaissut nanotarinaani luettavaksi.

2 kommenttia:

Related Posts with Thumbnails