maanantai 16. tammikuuta 2012

Siksi Pekka. 2 ♥
Jatketaan nyt vielä kun päästiin vauhtiin! Tämäkin postaus on ollut ajatuksissa jo pitkään.

 Miksi Pekka?

Huomenna (tai ylihuomenna) käyn piirtämässä äänestyslappuun numeron 2. Pekka Haavisto on minun silmääni esiintynyt eniten edukseen mediassa ja keskusteluissa, joita olen ehtinyt seurata. Lisäksi Haavisto todellakin keskustelee, ei lado mielipiteitä täysinä totuuksina, vaan tunnustaa mahdollisuuden olla itse väärässä, ja hän kuuntelee muidenkin mielipiteet. Pekka Haavisto on lisäksi rauhallinen mies, joka olisi varmasti todella edustava ja arvostettu presidentti Suomelle myös ulkomaiden silmissä - hän on jo maailmalla arvostettu vaikuttaja esimerkiksi rauhansopimuksiin liittyen! Haavisto on ollut myös rauhanneuvotteluissa, ja lisää saavutuksista täällä. 

 "Pekka Haaviston Suomessa kaikilla on hyvä hengittää."


Haavisto kannattaa myös turkistarhauksen täyskieltoa, ja olen samaa mieltä myös siitä, ettei kyseisen elinkeinon harjoittajia pitäisi heittää tyhjän päälle noin vain - heidän menetyksiään pitäisi korvata ja auttaa uuden elinkeinnon tuottamisessa. En missään nimessä kannata turkistarhausta, mutta ihmisiä senkin harjoittajat ovat.
Pekka Haavisto on neuvottelutaitoinen mies, ja sitä ominaisuutta presidentissä arvostetaan.


Jotain myös Rasmuksen ja Lauri Ylösen faneille... :)  Voisin sanoa ihan samat sanat, eli Pekka Haavisto jatkaa minunkin ajatukseni loppuun asti. Ei tullut yllätyksenä, että vaalikoneissakin kakkonen oli ykkönen! 


Pekka teki myös tuttavuutta Teuvo Hakkaraisen kanssa - kävi sahalla ja kuulemma tapasi myös Hakkaraisen vanhemmat! Tämä osoittaa, että Pekan sydämessä ja mielessä on sijaa kaikille. Vaikka Hakkarainen onkin ollut arveluttava hahmo mediassa koko kansanedustajanaoloaikansa, ei Haavisto tyrmännyt Hakkaraista mieheksi, joka ei olisi tutustumisen arvoinen. Tämä se vasta suvaitsevaisuutta osoittaa! 

 Ja jos nyt jättäisin Haaviston homoseksuaalisuuden mainitsematta, niin joku tietenkin ajattelisi, että yrittäisin peitellä sitä. No en. Sehän vasta olisi hienoa, että Suomen presidentti olisi homoseksuaali - sillä kun ei ole mitään väliä, ja sillä voisi näyttää maailmalle, miten edistyksellinen maa Suomi on! Ja onko homoseksuaalisuus jotenkin vaikuttanut siihen, miten hienoa työtä Haavisto on tehnyt maailmalla tähän asti? Ei. Presidentin itsensä kuuluessa vähemmistöön, kenties eri vähemmistöjen oikeuksia saataisi Suomessa parannettua.


Pekka Haavisto osaa kunnioittaa muita ihmisiä. Pekka olisi aidosti koko Suomen presidentti. Pekka Haavisto rakentaa hyvää. 


Hyvin sanottu. (Siksipekka.fi)
Myös Haaviston vastaukset Vanhasen vaalikoneen kysymyksiin kannattaa lukea. 
Studia-messuilla.
Onhan tässä jo. Huomenna käydään morjestamassa meidän Pekkaa Tawastia Bankissa klo 18:30 Haavisto-klubilla, tulkaa messiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails