maanantai 8. elokuuta 2011

Kipitikipiti

Liikuntakipinä iski. Viimeinkin, sillä se on ollut kadoksissa luvattoman kauan... Mutta viikko sitten en saanut mielenrauhaa, ennen kuin lähdin lenkille! Nyt sitten voisi alkaa oikein säännöllisesti juoksemaan. Ja kunhan koulu taas alkaa, niin pääsee taas opiskelijoille ilmaiselle Zumba-tunnille, jee!
Viime viikolla hölkkäsin ensin puolen tunnin lenkin, josta todellakin suurimman osan hölkkäsin, pieniä hetkiä vain kävelin. Viikonloppuna juoksin vielä parin kilsan lenkin, vartti siinä meni.
Rekisteröidyin tuonne HeiaHeiaan sitten minäkin, hyvähän se on pistää johonkin ylös liikkumiset ja asettaa joku tavoitekin. Ajattelin nyt alkuun että tuo puoli tuntia on mukava hölkkälenkki musiikin kanssa, ja viikon tavoitteeksi laitoin 5 tuntia juoksemista. Katson nyt että miten tämä eka viikko menee, varmaan jotenkin tuota vielä muutan. Katsoo nyt. Puhelimeenkin laitoin muistutukset lenkeistä. Klo 19 lähden tänään lenkille, huomenna ensin klo 12 ja katson jos sitten jaksan velä illalla taas.

Reenikamppeet esiin ja menoks!

Ainii, ja kun nämä tänne kirjaan myös niin ainakin on joku lisämotivaattori lenkkiin, nyt kun kerran olen julkisesti ilmoittanut lähteväni lenkille :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails