perjantai 27. toukokuuta 2011

16.5.2011 @ The Voice & Lauri Ylönen

Jeppisjepulis, se oli sit semmoinen reissu, enkä vieläkään ole saanut aikaiseksi postata mitään siitä... No ehkä nyt kokeilisi :) Ja se kilpailu, jonka kautta pääsin tuonne, oli siis tämä näin .

Elihkäs. Maanantai-aamuna heräsin siinä seitsemän aikaan Miksun kämpiltä ja pikalaittauduin, koska ihana puhelimeni ei ollut herättänyt minua. No, onneksi kerkisin laittautumaan ja bussiinkin. Ja siitä metroon. Nivala siinä matkalla pisti jo viestiä että olenhan varmasti hereillä ja matkalla sinne :)
Ruoholahden metroasemalla näin kaverin ja lähdettiin käppäilemään Kaapelitehtaalle. Siellä sitten piti mennä hissiin. Se oli hämmentävä hissi. Piti mennä kuudenteen kerrokseen, mutta nappulat oli 1, 3, 5 ja 7. ;< Menin sitten viidenteen, ja kävelin yhdet rappuset ylös, ja koska ovessa luki The Voice, menin sisään. Mutta se olikin väärä paikka, se oli Voicen markkinointi, ja toimitus oli sitten kerroksen ylempänä, eli olin kuitenkin vasta viidennessä kerroksessa. Hämmentävää. No, olin onneksi ajoissa kuitenkin.

"Viihdekettu" Marianne toi minulle teetä. ^.^ Istuskelin siinä sitten odotellessa että kello olisi yhdeksän, ja Lauria odotellessa tietysti. Juttelin siinä Voicen tyyppien kanssa, sööttejä ne siellä :D Kyselivät kaikenlaista, mm. että katsoinko mm-finaalin (näköjään, kun oli Suomi-huivi kaulassa) ja kaikkea.
Ja tulihan se Laurikin sieltä! Just ennen yhdeksää, meinasi myöhästyä pewhana. :3

No, moikkailtiin siinä ja juteltiin ja mentiin sitten sinne studion puolelle. Tsekattiin että kaikki on kunnossa, kyselivät että onko minulla kaikki tarvittava käsinukkeen ja että kauanko sen tekemisessä kestää...

Noh, en taida selittää kaikkea juurtajaksaen kun lähetyksestä videot löytyy. :)
Amanda sai pikkuveikan.
Saadaanko Rasmukselta uusi DVD?


Subtitles in English!

Haastattelun jälkeen jäätiin ottamaan parit kuvat Laurin kanssa. :) Sanoivat että laittavat kuvia Voicen sivulle/fb-sivulle, mutta ei ole perhana näkynyt :D
 Ja sitten täytyikin lähteä. Lauri jäi vielä johonkin haastatteluun sinne, minä läksin alas. Kaveri siellä odotteli, ja jäin itsekin vielä siihen sisälle soittelemaan töihin, olisin tiedustellut töihin menosta sateen takia. Mutta eipä vastannut, niin päätettiin sitten mennä kahvilaan odottelemaan. Nähtiin sitten että Laurikin oli siellä läppärinsä kanssa. Mentiin katselemaan että mitä otettais, ja sitten Lauri kävelee siihen. Kysyy että mitä tahdotaan ottaa, että hän tarjoaa oikein mielellään. Kaakaota me molemmat haluttiin, ja Lauri sitten kysyi että eihän varmasti ole nälkä? Täytyi tunnustaa että joo, nälkä oli kun aamupala oli jäänyt pois, joten täytyi sitten ottaa sellainen täytetty iso sämpylä (ei ollut pienempiä, nyyh.)
Ja pöytäänsä Lauri kutsui istumaan. Juteltiin siinä sitten kolmisin niitä näitä, liittyen Laurin omiin keikkoihin, Rasmukseen, treeniksiin ymsymsyms. Puoli tuntia Lauri istui siinä meidän kanssa, awwws. Oli kyllä niin hienoa ja ihanaa ja mukavaa olla siinä, Lauri oli niin söppänä ja kiva :)  Hih!

Amanda ♥


Meitsi ja Artsi!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails