maanantai 29. maaliskuuta 2010

Ohi on!

Oisko se lukio sitten siinä. Hauskaa oli ja saattaa tulla ikävä - ei ihan kaikkea siellä mutta kaikenlaista kuitenkin. Nyt vaan sitten odotellaan sitä, jos pääsisi opiskelemaan vähän lisää.

Vähän tyhjä olohan tässä kuitenkin on. Tuonne koululle mennään joskus hakemaan ehkä noita yo-kokeiden tuloksia, sitten onkin enää kevätjuhla... Hurjaa. Ja sinne jää paljon pieniä ja vähän isompiakin ihmisiä. Eihän noihin pienempiin hirveästi tutustunut, oppilaskunnan hallituksen jutuissa ehkä vähän. Mutta näihin luokkakavereihin. Sitä ajattelee että miten joihinkin ihmisiin suhtautui 9-luokalla - tuossa kun on tuo sen ajan ysien kuva seinällä. Miten ihmiset on muuttuneet ja eivät kuitenkaan. Nuo on oikeasti ihan kivoja ihmisiä, monetkin. Vaikka ei kaikkien kanssa nyt hirveästi siellä ollut, mutta kun ajattelee tunteja ja kaikkea - ihan hauskaa se oli.
Ja kaikki sitten loppui tähän päivään. Tuosta saksan ryhmästä tuli periaatteessa melko tiivis. Meitä oli niin vähän, että siellä sitten tuli juteltua vähän kaikkien kanssa. Tutustui paremmin mukaviin ihmisiin. Ja tänään auditoriossa ennen yo-koetta kaikki vaan vitsailivat jotain, tuli niin rento fiilis. Ei ne saksan tunnit aina ihan herkkua ollut, mutta tähänkö se nyt loppui? Voih.

Mutta jes. Nyt me ollaan isoja, vielä vaan odotellaan niitä lakkeja pieniin päihimme, joista kaikki tieto todennäköisesti valuu tässä parin kuukauden aikana vähitellen pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails