maanantai 3. lokakuuta 2016

Matkassa: Tokio ja Disneyland, osa 8.

No sitten vielä se Tokio. Hieno paikka, metrolla ei muistaakseni eksytty edes, ja se toimi hyvin. Disneyland oli hurjan kiva! Tokioon olisi varmasti voinut käyttää paljon enemmän aikaa kuin se muutama päivä, mitä me käytettiin, mutta kaikkea ei voi aina ehtiä. Ehkä vielä joskus tulee lähdettyä sinne takaisin, niin ehtii nähdä uusia juttuja. Tulipahan ainakin shoppailtua...

Käytiin muuten myös karaokessa. Hahah. Päästiin sellaiseen huoneeseen kahdestaan, ja se laitteisto oli japaniksi. Osattiin kuitenkin löytää sieltä jotain bäkkäreitä yms laulettavaksi. Ehkä isommalla porukalla ja osaavalla opastuksella voisi olla oikein hauskaakin :D

Kynsisalongissa käytiin myös hankkimassa kauniit geelikynnet! Luulen että ehkä jopa hiukan halvempaa kuin Suomessa. Mukavaa oli kyllä istuskella siellä, työntekijät juttelivat kivasti ja muutenkin oli oikein rentouttavaa. Voi että. Kivaa.

Koko Japanin reissu oli kyllä ihanaa. Voisi mennä takaisin. Päällimmäisenä mieleen jäi se ihmisten ystävällisyys, ihan mahtavaa!

Lentokenttä. Niin pitkä matka että nuo juoksuradat oli ihan jees.

BigBang-huone :D

DisneyyyMun perus iltapala
Ghibli-museo!

Disney again


Ueno Zoo:
Teen vielä ostospostauksen! Saattaa kyllä olla että en ottanut iiiihan kaikista ostoksista kuvia... Mekkoja oli mutta ei ehkä kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails