Sivut

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Pizzasoppaa, no nyt on jännää

Tilasin joskus itselleni Myllyn Paras Reseptiklubi -kansion. Ei ole tullut sitä näköjään selattua hirveästi, sillä vasta tänään bongasin sieltä Sporttiset reseptit -osion. Kivoja reseptejä siellä oli muutenkin, mutta yksi kiinnitti huomion.
Pizzasoppa.
Siis mitä?

No, siihen tuli kinkkusuikaleita (tai vaihtoehtoisesti broileri- tai kalasuikaleita, tai jauhelihaa). Lisäksi tomaattimurskaa, sipulia, punaista pestoa, paprikaa ja pizzamaustetta. Ihan kuulostaa pizzalta. Mutta tosiaan, nimihän kuului kokonaisuudessaan pizzasoppa tomaatti-chilipastalla. En ole ennen bongannutkaan tuollaista pastaa kaupassa, mutta helpostihan se löytyi.

Ja hyvää tuli! Päällä heitettiin raejuustoakin. Aikaa meni parikymmentä minuuttia. Ja maistuu pizzalta, hoho.


Pistetääs tähän vielä reseptikin.

Pizzasoppa tomaatti-chilipastalle (4-6 hlö)

1 rkl rypsiöljyä
400g kinkku-, broileri- tai kalasuikaleita tai jauhelihaa
1 iso punasipuli renkaina
8dl vettä
400g tomaattimurskaa (pistettiin muttia!)
1rkl liha-, kana- tai kalafondia
1rkl punaista pestoa tai currytahnaa
3dl Myllyn Paras tomaatti-chilipastaa
1-2rkl pizzamaustetta
1 paprika suikaleina
mustapippuria
Pinnalle juustoraastetta tai raejuustoa.

Liha ja sipulirenkaat kuumennetaan öljyssä kauniin värisiksi. Lisätään vesi ja tomaattimurska, kuumennetaan kiehuvaksi. Lisätään loput ainekseet ja kypsytetään 7-8 minuuttia. Tarjoillessa päälle voi sitten lisätä juustoraasteen tai raejuuston.
Keitosta saa tehtyä pataruuan laittamalla 3dl pastan sijaan 6dl pastaa.

Helppo, hyvä ja nopea perusresepti! Ei sitä ehkä joka kerta pizzasopaksi kuitenkaan ole tullut kutsuttua...


Huom! Tuohon oikealle lisäsin tuon Specsaversin kilpailukuvan, sitä klikkaamalla pääset äänestämään. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti