torstai 29. toukokuuta 2014

Kynsiä, aurinkoa ja Voice Kids

Diudiu. Facebookissa on taas Specsaversin Sähäkin silmälasimalli -kilpailu käynnissä, minua saa käydä äänestelemässä täällä, dankjuu. :3

Jajah. Kuorruttelin kynsiä vähän fimoilla, enpä ole sitäkään pitkään aikaan tehnyt.






Piuh. Nukuin viime yönä ekaa kertaa yksin meidän kodissa... Itse kuitenkin pitäisi lähteä kohta töihin, niin ei tule oltua koko päivää kotona yksin kotona kuitenkaan. Ja kun pääsen kotiin, niin mussu on odottamassa, hih.

Jotain muuta kuvasaastetta tässä vielä.






Tyyppi kuvas mun kynsiä! Tosin vaan testimielessä, tuossa vaiheessa kynnet oli jo kuluneet.

Eräänä päivänä Hansassa Aku Hirviniemi lauloi Suvivirttä.

...ja kävin katsomassa The Voice Kidsiä.




Rakkausperuna.


lauantai 24. toukokuuta 2014

Huomenna: FIN - RUS.

No nyt on jännää. Alkulohkot Leijonat pelasi räpeltäen läpi ja pääsi onnen kaupalla välieriin. Tappiio Latviaa vastaan, joka taas auttoi Suomen välieriin sillä, että yksi selvä maali hylättiin viimeisessä pelissä. Sveitsiä, Kazakstania ja Valko-Venäjää vastaan pelattiin raskaasti ja liikaa sähläten: liikaa jäähyjä, kiekonmenetyksiä pahoissa paikoissa, syötöt eivät menneet perille eikä maalia kohti lauottu tarpeeksi.

Puolivälierässä Kanadaa vastaan Leijona nousi, eikä luovuttanut. Alku oli hankalaa, mutta sieltä sitä vaan noustiin ja mentiin välieriin, jossa kohdattiin Tsekki. Heti alussa näytti siltä, että tämä voitetaan. Leijonalla oli taistelutahtoa ja uutta uskoa itseensä.

Ja nyt sitä ollaan finaalipelissä. Huomenna kohdataan Venäjä, joka ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua. Mahdoton tehtävä?

Ei ole.

Muistatteko, miten alkulohkossa kävi? Venäjä voitti 4-2. 2-1, 2-1, 0-0. Toisen erän alussa Pekka Jormakka jyrättiin pahasti, Venäjälle ei rangaistusta, ja Suomen peli meni meni pahasti sekaisin. Ja kohta Venäjä teki alivoimalla maalin. Eikä Leijonalla ollut voimia nousta sieltä. Kovin suurin luvuin Venäjä ei kuitenkaan voittanut.

Nyt ollaan kehitytty, mukana on Jormakka, mukaan tullut myös Haula, ja monen muunkin peli on parantunut huomattavasti. Jori Lehterällekin on tullut varmuutta otteisiin.

Venäjältä kuitenkin heikkoa kohtaa saa etsimällä etsiä. Nyt on kuitenkin mahdollisuus, että päävalmentaja on sivussa finaalissa välierässä esitettyjen rumien eleiden vuoksi. Kaaos?
Tässäkö Suomen mahdollisuus?

tiistai 20. toukokuuta 2014

Kuvakuulumisia ja unia puolikkaista

Näin viime yönä hämärää unta. Juoksin puolimaratonia - jonkun koiran kanssa. Se olikin sitten joku koiramaratoni? Koirat juoksentelivat vapaana, ja minulla taisi olla alussa kaksikin mukana, mutta toinen jäi sitten jonnekin. En osannut huudellakaan niitä mukaan, kun en tullut kysyneeksi nimeä. Tätä puolikasta juostiin muuten Vehkosillantietä pitkin Nastolassa, meille kotiin päin! Lopulta pääsin maaliin asti, ja missä ajassa, 1:34 ja jotain! Mutta sitten - nimeä ei löytynyt listasta. Minun suoritukseni hylättiin, voi nyyhky! Onneksi Niko oli siinä ja pääsin sitten halaamaan ja kiroamaan kovaan ääneen kuinka "paskasti järjestetty kisa" olikaan! Voivoi....

Mahtoiko tulla juoksut uniin. Alkukeväästä tuli asetettua tavoite, että lähdettäisiin Paavo Nurmi marathonille kesäkuun lopussa. Itse olen ollut pariinkiin otteeseen kipeänä, ja treenaamiset on jääneet vähälle. Nytkin oli viikon tauko, kun Niko sairasteli, eikä itselläkään sitten riittänyt jaksamista lähteä lenkille. Eilen kuitenkin juostiin se 8 kilometriä taas vähän nopeammin, mutta se tuntuu olevan asicsin harjoitusohjelman mielestä liian hitaasti tavoitteeseen nähden... Tämä huolestuttaa. Vaikka olisihan se kiva juosta se läpi vaan, mutta enemmän tahtoisin parantaa aikaa! Ja jos ukkokin sinne lähtisi, niin se olisi hänelle ensimmäinen puolimaraton.

Viikko sitten juostu 16 kilometriä kulki hyvin, itse asiassa täsmälleen samaa kilometrivauhtia, kuin eilen juostu kasin ennätys! Ohjelmassa olisi vielä pari 18km lenkkiä, ja kun ne suorittaa, niin kyllähän sitä sitten puolikkaan helposti juoksee. Ja vielä se kilpailutilanne ja se fiilis, kun on paljon ihmisiä juoksemassa, kyllä sitä vaan jaksaa itsekin huomattavasti paremmin. Ja onhan niitä juomapisteitäkin.

Puh. Toisaalta olisi kiva harjoitella vähän pitempään, mutta en sitten tiedä, olisi kiva myös saada se pois alta? Heinäkuussa voisi sen kunniaksi lähteä vaikka reissuun... No, ehtii sitä tässä vielä miettiä, koska toiseksi viimeinen hintaporras astui voimaan juuri, ja seuraavan kerran se nousee vasta pari päivää ennen juoksua, eli ehtii ilmoittautua vaikka vasta loppuvaiheessa.

Ja mitäs muuta. Tullut otettua jotain kuvia.









Upside down lamb... Ei sitten. Tämmöisiä käytiin töissä katselemassa.


Hihi. Yks on ihana.

Tätin mussu!

Niistä tuli kaverit.

Kiva uusi toppi.

Yhtenä iltana käytiin kävelyllä.

Täällä meillä on näitä puistoja, tervetuloa piknikille....


"Miks sä aina katot mua?"




Ihana mettä ihan nurkan takana!

Mustache tree

Eilen oli lämmintä. Kotiinkin pääsin vain lievästi kastuneena.

HIMYMiä katsellessa...

Diudidiu.

maanantai 5. toukokuuta 2014

Euroviisujen esikatselut

Jeee! Viisut on täällä, jeeee! Nyt lauantaina näytettiin tosiaan esikatselut (tosin itse seurasin osan areenasta, koska piti livistää saunaan kesken kaiken), ja olihan ne katsottava.

Tiistaina tosiaan tulee ensimmäinen semifinaali kakkoselta klo 22, ja toinen tulee torstaina. Jälkimmäisessä esiintyy Suomen Softengine. Lauantaina tuleekin sitten finaali, yay! Saatan twiittailla, ja tämän esikatselun twiittejä saa käydä lukemassa. Neljä niistä näytettiinkin telkkarissa, omg.

Sitten niihin biiseihin.

Ensimmäinen semifinaali:

1. Armenian biisi alkoi mukavasti ja hempeästi, kertosäen dubsteppimäisyys taas sitten, eei... ei.

2. Latvia awww! Kyllä tosiaan on vahva voittajaehdokas tämä minusta, kaveri ja kitara, hauska biisi, cake to bake tarttuu. Suloinen tyyppi ja kappale!

3. Viro sai edustajakseen Raakel Liekin? Hyvin perinteinen euroviisubiisi, joka ei jää mieleen. Ei innosta. Kuulostaa Loreenilta.

4. Ruotsin kappale kaunis ja vahva, henkilökohtaisesti ei nyt ihan väristyksiä mene, mutta uskon että tällä on vahvat mahdollisuudet kärkisijoille.

5. Islanti on aina jotenkin sellainen, jota odotan. Pollapönk on edustajan nimi. Noh, video on jotain erikoista, ja no.... Eeeei kyllä nyt sytytä hirveästi tämä biisi. Tyyli kyllä, mutta tämä biisi ei. Videolla havaittavissa sateenkaaria! Lavashow'ta odottaen.

6. Albanian videon on tehnyt joku joka.... no joo tota ei. Ei. Ei toi rannalla lötkötellen juokseminen ollut hirveän hyvä idea. Eikä moni muukaan juttu. Biisissä on jotain mistä tykkään, mutta tämä video kyllä pilaa tätä aika paljon. Ehkä lavaesiintymisen näkeminen parantaa elämystä.

7. Venäjä - kun sanottiin että biisin esittää kaksoset, niin heti tuli mieleen kaksi herttaista nuorta miestä. Mutta ne olikin naisia! Video on liian pinkki ja laulajat liian puhtoisen näköisiä valkoisissa mekoissaan. Taas ei ole videossa onnistuttu. Biisi ei innosta.

8. Azerbaijanilla naisen balladi. Meh. Tässä saa taas lavaesiintyminen olla superkarismaattinen, että jäisi mieleen.

9. Ukraina ja Michael Jackson. Eiku. Noh, jos näillä on yhtä menevä esitys kuin biisi on, niin tämä voi pärjätäkin.

10. Belgia toi lavalle.... Niin no, Marja Hintikan esittelyn perusteella odotin ehkä jotain vähän muuta, mutta onhan tässäkin balladi. Hienostihan tuo laulaa. Varmaan saa sympatiapisteitä. Ennustan, että tämä on kärkijoukossa.

11. Moldova tylsääääää. Yksinkertaisesti tylsääää.

12. San Marino myös hyvin tylsää, mutta jännempi kuin edellinen. Hyvin iskelmä.

13. Portugali, nyt tapahtuu lavalla liikaa ja väärällä tavalla, laulajakin voisi olla parempi. Kiva kun omalla kielellä, mutta ei pelasta.

14. Alankomaat teki nyt hyvän biisin, onneksi tuli nyt tähän huonomman putken jatkoksi! Kivan kuuloinen ja mukava kuunnella, tosin The Police tahtoo biisinsä takaisin. Ja tämän tosiaan keksin ennen kuin viisuraati tästä mainitsi. Joo mutta silti, tykkään.

15. Montenegro. Montako kertaa näissä videoissa pitää mennä sinne helkkarin rannalle?? Meh, jokseenkin tylsää taas vaihteeksi.

16. Unkarilla synkkä, perheväkivallata kertova kappale ja video. Tuo "why why why" -vaikerrus vähän ärsyttävä, mutta kokonaisuudessaan hyvä kappale.



Jatkoon: Latvia, Belgia, Ruotsi, Ukraina, Alankomaat, Unkari - ja kun 10 täytyy valita niin viimeiset kolme ovat  Armenia, Islanti, Azerbaijan, San Marino.
Karmeimmat: Albania, Portugali.



Toinen semifinaali: 

1. Maltan biisin alku kuulostaa kivalta ja menevältä, lauluosuus ehkä vähän näähh, muttahhhhh. I'm coming home? Eikö ole jo käytetty aihe (no nyt tulee mieleen vaan muutaman vuoden takainen Islanti)? Muuuttaaahhhh. Kuulostaa sellaiselta "nyt kaikki liput liehumaan ja ollaan yhdessä onnellisia!" -biisiltä, kun siis pääsevät lavalle. Ihan jees.

2. Israelin naisella hieno, erilainen ääni, ja biisin alku kuulostaa "joltain hyvältä biisiltä". Vahva nainen -biisi. Olisko noi jumppa-asut voinut jättää pois kuitenkin. Loppujen lopuksi biisi ei oikein nappaa mukaansa.

3. Norjalta saa aina odottaa hyvää kappaletta. Tämäkin alkaa kauniisti pianolla, hyvällä sävelmällä, ei mikään kulutettu edes mielestäni. Laulajan äänessä tökkii jokin, mutta kertosäkeessä kyllä toimii oikein hyvin. Joo. Tykkään! (Ps mun twiitti tämän jälkeen julkaistiin telkkarissa!)

4. Georgia täh. Mitä tässä kappaleessa tapahtuu? Joo ei.

5. Puola juu hei ei. Näin tämän biisin aamusta ruotsinkielisessä esikatselussa. Isojen tissien kuvaamista ja kansallisasuja kun yhdistää, niin ei. Ei. Kuvottaa vaan. Biisikin täyttä kuraa. HYI.

6. Itävalta - wat, mitä täällä tapahtuu, mikä tämä esiintyjä on? Minua hämmentää nyt liikaa. Ne shokeeraa liikaa tuolla laulajalla, ettei pysty keskittymään kappaleeseen. Mitähän.... Joo noh. Ei nyt hirveästi tämä biisi mitenkään, meh, niin. Kiva huulipuna. Joku hahmo tuo on.

7. Liettua Attention! Ömmm. Tuo huudahdus on ärsyttävä. Muuten jokseenkin kivan menevä ja rytmikäs biisi. Ei kuitenkaan tule pärjäämään.

8. Suomiiiiiiiii! Siis kyl mää vaan tästä biisistä tykkään. Menee ja hyvin laulaa, hii. Erottuu. Jos vaan sais enemmän pisteitä, niin pärjäis paremmin. Ehehe.

9. Irlannin emäntä näyttää muoviselta. Vähemmän meikkiä hei. Kivan kuuloinen kappale taustalla, laulajan äänestä en tykkää, muuuttaaaa. No joo, ei, liian kliseinen. Twiitti taas telkkarissa.

10. Valko-Venäjä jatkaa kakkulinjalla, juustokakkua tällä kertaa. Tää on ihan herttanen kyllä. Normaalisti ärsyyntyisin tällaisesta kappaleesta, mutta tässä on jotain hyvää. Se on ehkä se juustokakku. Jälleen twiitti telkkarissa.

11. Makedonia ah taasko drag queen eiku ei ollutkaan. Meh. Ei. Ja ei varsinkaan tuo tanssi ei.

12. Sveitsin kappale alkaa viheltelyllä. Mistä tämä ääni on tuttu? Voi olla ihan viihdyttäväkin esitys tällä, kiva biisi. Ei kyllä varmaan pärjää.

13. Kreikka tanssittaa - mutta ei minua. Valitettavasti varmaan niitä, jotka kaipaavat euroviisuihin näitä kliseepakkauksia. Twiitti telkkarissa.

14. Slovenia. Meh. Laske se huilu alas. Meh.

15. Romania ja mies ja nainen. It's a miracle! Kappaleen nimi siis, eikö olekin ihmeellistä? Meh, eieiei. Voi olla myös, että tässä vaiheessa alkaa väsyä, mutta ei.

Jatkoon: Malta, Norja, Itävalta, Suomi, Valko-Venäjä, Sveitsi, Liettua... ja ne kolme vielä: Kreikka varmaan pääsee, vaikka en tykännyt. Israel. Vieläkö on pakko valita yksi? Slovenia tai Romania.
Karmeimmat: Puola, Irlanti, Makedonia, Georgia

Aika hyvin, toisessa semifinaalissa ainoa listaamaton on Irlanti. Ulkoasu oli huono, mutta biisi ei tarpeeksi huono ollakseen karmea.




Espanja, suuri rahoittajamaa, eli finaalissa. Plussaa omasta kielestä. Tissitkin on tarpeeksi piilossa. Mutta eihän nää koskaan pärjää, eikö? Kaunis kappale kyllä. Jos sais vaikka pisteitäkin.

Ranska ei yleensä kiinnosta pätkääkään. Nyt videossa heti viikset, jee. Kappale on nimeltään Mustache, uuuh. Vähän läppä, mutta tällä kertaa tykkään. Keikuttelevat tytöt ei haittaa, kun biisi kertoo viiksistä.

Tanskan oma Bruno Mars. Skubadubadadabdibiddai, ai laav juu. Kliseinen rakkauslaulu tosiaan, nimensä mukaisesti. I see what you did there! Mutta joo. Kivan kuuloinen kappale, hauska meno. Tuitui.

Saksa hankki taas Lena Meyer-Landrutin. Eikun ei. Ihan samanlainen ääni kyllä. Biisi lähtee hitaasti käyntiin, muuuttaaa kertosäkeessä jees tai emmm. En osaa sanoa. Hanuristi heiluu urposti, heittäkää sille housut. Vähän tylsä kappale loppujen lopuksi.

Italialla Dawid Bowie naisena. No ei. Sanoiko se nutipää? Öeöeeee. Vähän liikaa yritystä. Sry.

Viimeistä viedään! Iso-Britannia ei vaihteeksi innosta maailman lapset -biisillään. Pelastetaan maailma ja silleen. En sitten tiedä paljonko karismaa laulajalla on, kun vetää hienon liehuvan mekon päällensä, villapaidassa ei hirveästi sytytä. Hieno ääni, mutta biisi taas vähän sellaista peruskauraa.



Joopajoo. Tästä tulee euroviisut, toivottavasti jo huomenna olisi hyvä show.


lauantai 3. toukokuuta 2014

Uuvvet silimät päässä

Tuli muuten hankittua uudet silmälasitkin tuossa kuukausi sitten. Edelliset lasit ehtivätkin jo palvella viitisen vuotta. Halusin vielä jotain vähän näyttävämpää ja paksusankaisempaa, ja olen oikein tyytyväinen! Tummanruskeaa jollain punaisella häivähdyksellä, ja sangoissa samantyyppiset viivailukoristukset kuin vanhoissakin, ihan eri tyyliin tosin.









Tää tukka tarttis jokseenkin jotain muutosta... Mut tahtois yrittää kasvattaa. Mitä mää teen? Juurikasvun värjäsin piiloon, luulin että siitä tulisi ruskeaa, mutta melko samanlaisena punaisena se pysyi. :D

Btw, tänään tulee klo 20 euroviisuesikatselut tv2:sta. Teen jotain postausta asiasta, ja saatan twiittailla lähetyksen aikana jotakin. Ehkä.

Related Posts with Thumbnails