torstai 21. helmikuuta 2013

Lisää lahjarinkeilyä + random kynsikuvia

Tämmöstä tuli sitten Freyalta, Siniltä ja Tiialta. :)

Avonin Lime splatter, maskara, huulipuna, sydämiä.

Ginatricot: Disco, Blue ice, Gold

Timangeja, Mini-opi, Orlyn instart artist -lakka (etiketti puuttuu, ei muita tietoja tiedossa)

Hihi!

Sitten voisin kauhistuttaa teitä julkaisemattomilla lakkakuvilla... Hurjasti harjoittelen kyllä, mutta ei nämä vielä taideteoksia ole... :D

Rutussako.... Rimmelin Peppermint.

Tää tais olla BarryM: Strawberry I/C

vähän jo kuluneena...

Jälleen Strawberry I/C, lisäksi Opi Liquid sand: The Impossible ja tuollaista kivaa mursketta! Vähän vaan meni asettelut (eli dippasin kynnet purkkiin :D) hassusti osin.




Avonin Lime splatter ja söpöi fimoi. :3

...ja silmät...



GT: Gold alla, Disco-raita päällä + kissin musta nail art -lakka.



Heivataas vielä pärstä eiliseltä.

keskijakaus... joo...

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lääkkeita ja lapsia

...erikseen siis.

Meillähän kuuluu vammaistyön sivuaineeseen lääkehoidon kurssi, ja meillä oli tänään sen tentti. Lääkkeiden jakoa dosettiin, hemoglobiinin ja verensokerin mittaus, iisipiisi. Sitten lääkelaskennan ja lääkehoidon koe itsessään. Lisäksi subkutaaninen, eli ihon alainen injektio! Huiii! Moni tätä taisi jännittää, mutta itsellä ei neulakammoa ole, niin ainakaan neulatyynynä olo ei jännittänyt, opettaja kun oli vieressä katsomassa kuitenkin. Ja meni se pistäminenkin hyvin, olkavarteen ja vatsaan kaveria pistin. Hahaa.
Lääkelaskut meni kaikki suorilta oikein, mutta sitten kun oli monivalintoja, niistä en ollut varma... Jännitti vähän, että pääseekö siitä läpi, kun aika paljon piti saada oikein. No, nelonenhan sieltä napsahti! Aika mahtista. :D

Olipa muuten jännät paikat aamulla... Aamulla täytyi lähteä pian seitsemän jälkeen kävelemään koululle, koska tentti alkoi heti kahdeksalta, eikä varttia yli. Koululla sitten selviää että sinne tulee hetken päästä Ylen joku kuvaaja kuvaamaan! Että jee, naama räjähtänyt ja jotain.... :D Ei ne välttämättä ääntä sinne ottanut (enkä edes puhunut), eikä se kuvaus kauan kestänyt edes... Mutta Hamkista asiaa tv2:n Hämeen uutisissa tänään seitsemältä... Heh...


Sitten ne lapset! Maaliskuussa minulla alkaa syventävä, 10 viikkoa kestävä harjoittelu. Tämän harjoittelun jälkeen on enää hallinnon neljäviikkoinen harjoittelu. Olen tuossa päiväkodissa joskus päivän tai kaksi ollut sijaisena, mutta en siinä ryhmässä, johon olen nyt sitten menossa. Tämä taloa minulle esitellyt nainen vaikutti tosi mukavalta, samoin ne lapset joita ehti nähdä, tulen kyllä melko varmasti viihtymään tuolla! :) *kopkop* Mahtavaa miten hyvä tuuri mulla on käynyt työharjoittelujen kanssa...
Tuolla pääsee ehkä hiihtämäänkin, jos kelit sallii. :D Äitiii, tarviin sukset tänne! Kuulemma saan myös työskennellä noissa muissakin ryhmissä, ne kun on aika erilaisia. Tosi kivaa. :)

Aijoo hei.... TJ1. Perjantaina vika koulupäivä, ja sekin on vaan tenttiä ja seminaaria! Enää ei paljon tuon koulun penkkejä kuluteta, luennoilla nyt ainakaan. ;)
Kahden viikon "loma" alkaa ihan just, jee!

tiistai 19. helmikuuta 2013

Vihreet silmät, vaalea-puna-musta tukka, niihin kerran langeta sain...

First, a review of my new color lenses!

I bought I.Fairy Ash Green Contact Lens from http://loveshoppingholics.com/ . You can find them here. This was my first time to order coloured contact lenses, also first time ordering lenses aboard.

I am really happy with them! It was really easy to put them on, and they cover my brown eyes really well. They look very cool and I can't even feel them in my eyes. They make my eyes look a bit bigger, cool.... My sight is also really good with them, not blurry or anything! I'm sure I will order lenses from loveshoppingholics again! I can recommend it to everyone :)


Then back to Finnish...

Eli ostin loveshoppingholicsilta vihreät piilarit! Nää on niin makeet, peittää oman värin hyvin, ei sumenna näköä, pysyy hyvin paikallaan ja oli myös helppo laittaa paikalleen! Kyllä tulee ostettua toistekin tuolta jotain. :)

Pictures! (Click them to see them bigger.)

Ja klikkaamalla isommat kuvat.


Ooh what a cute box!

And an elephant case!!

without flash...

without flash..

without flash... and yes in my Hello Kitty pyjamas.

Bathroom light... :D Without flash.

With flash.

Bathroom light with flash.
Yay!

Joku ehkä huomasi, että värjäsin hiukset. Joo. Directionsin värejä taas, Ebony ja Pillarbox red. Se vaan, että kun ensin laitoin tuon punaisen, ja pesemättä päälle mustan... Niin mustasta tuli paljolti violetti. :D Mutta ei se mitään,  näyttää kivalta noinkin, ja tiedänpähän mitä tehdä, kun tahdon mustaa. :D

// Coloured my hair too! With directions Ebony and Pillarbox red.... Red, black and a bit purple too.. :D


SITTEN! Nellyssä oli tuossa yksi viikonloppu sellainen tarjous, että monia hienoja kivoja nättejä ihania mekkoja 9,95kpl... No, tilasin yhdeksän. :D Nyt sitten armas kämppikseni auttoi minua noiden kanssa, myös kuvaamisessa, ja kaksi siitä päädyin pitämään. No, osa ei vaan sopinut, joko ei mennyt kiinni tai sitten ei sopinut vartalolle, tai oli vaan vähän kammottavamman näköisiä, kuin netissä.... Mutta ei se mitään, olen hyvin tyytyväinen siihen, että tarvitsi pitää vain kaksi!




Toisesta mekosta tuli ihan muutama kuva enemmän... :D Ai miten niin tunsin olevani kuin kotonani se päälläni? 








// Then I bought two dresses from Nelly, just 9,95 / dress! The black/blue one is just adorable!

maanantai 18. helmikuuta 2013

Sinulla on lupa olla onnellinen (Antti Tuisku - Rakkaus on)



Ai shuakeli kun osasi Antti tehdä kivan biisin. Teaserin perusteella en hirveästi innostunut, mutta voi vitsi kun tämä on ihana! Ihanat sanat ja ihana koko biisi. Videosta puhumattakaan....
Täytyy päästä katsomaan Anttia keväällä johonkin! Tampereelle ainakin olisi mahdollisuus...

Hih. Taitaa olla kaksi vuotta siitä, kun rakastuin Antti Tuiskuun uudelleen. Ihana miäs.

Rakkaus on -single julkaistiin tänään. En löytänyt netistä vielä sanoja, mutta tässä oman kuulon mukaan. Ilmotelkaas jos näkyy virheitä.

Kivaa viikkoa kaikille. 



Rakkaus on...

Järjestys on maailmassa rikkomaton
kaikelle on lokero, pienen pieni komero
hiljainen ja näkymätön laki se on
kuka sua saa tulla lähelle ja koskettaa

Tänä yönä lokeroita sekoitetaan
rakkaus on rajaton
vilpitön ja viaton
päästä sinun suojakuori hajoamaan
ole vapaa, ole vapaa

Rakkaus on
ikiaikainen ja suunnaton
se on rajoittamaton
täysin viaton
vaikka miten se kahlitaan

Rakkaus on
vastasyntynyt ja suojaton
se on rajoittamaton
täysin viaton vaikka miten se tuomitaan

Kävi miten kävi, sinä tiedät jo sen
kaikki eivät hyväksy
silti älä pysähdy
sinulla on lupa olla onnellinen
sydämesi on vielä joku päivä peloton

Rakkaus on
ikiaikainen ja suunnaton
se on rajoittamaton
täysin viaton
vaikka miten se kahlitaan

Rakkaus on
vastasyntynyt ja suojaton
se on rajoittamaton
täysin viaton vaikka miten se tuomitaan

Rohkeempaa
Vahvempaa
Päivä päivältä helpompaa

Rakkaus on...

Rakkaus on
ikiaikainen ja suunnaton
se on rajoittamaton
täysin viaton
vaikka miten se kahlitaan

Rakkaus on
vastasyntynyt ja suojaton
se on rajoittamaton
täysin viaton vaikka miten se tuomitaan

torstai 14. helmikuuta 2013

Päivä, jona Mari osti 27 kynsilakkaa.

Kyllä. Tämä on tositarina.

Kello oli 10:50, kun lähdin ajamaan kohti Nastolan keskustaa, ja Nastopoli-lukiota. Olin saanut auton vasta hetki sitten käyttööni, vaikka olin toivonut saavani sen jo puolen aikaan. Tarkoituksenani oli mennä katsomaan penkkareita, ja toivoin saavani edes pari karamellia... Ajoin varovasti mutta normaalia vauhtia... Ja saavuin koulun pihalle. Abit olivat rekoissa, ja ala-asteelaiset ympäröivät rekkoja. Oi ei! Ehdinkö vielä? Kävellessäni kohti rekkoja näin, kuinka kuskit kiipesivät penkeilleen, ja muksuja hätisteltiin turvanauhan taakse. Karkkia ei enää lennellyt. Oi ei! Minä myöhästyin! Ainoaksi muistoksi tästä jäi muutama kuva. Miten ikävää!



Tästä surullisena päätin, että kun kerran tänne asti olin tullut, voisin käväistä vaikkapa Seppälässä. Kynsilakkoja ei tarvitsisi ostaa, enhän minä uusia tarvitse, ja kun saisin kuitenkin tämän kuun aikana vielä muutaman paketin...

Mutta kuinkas sitten kävikään?

Kynsilakkoja sisältävän laarin reunalla oli vihreä hintalappu. 0,20. Katselin lappua silmät pyöreänä. Oliko tämä totta? Models Owneja, Wild and Crazya, Golden Rosea... Sekä muita tuntemattomampia merkkejä, mutta kivoja sävyjä.
Lähistöllä oli myyjä.
"Pitääkö toi hintalappu oikeesti paikkansa?"
"Joo, nehän on melkein ilmasia..."

Kului hetki.
"Mulla loppuu kädet kesken."
"Mä tuon sulle korin!"

Pitkään tutkin lakkoja ja lapoin niitä koriin. Tarkistin listastani, että minulla ei ollut näitä ennestään, ja varmistin, että varmasti jokaista Models ownin sävyä tulisi koriin. Mainittakoon tässä vaiheessa, että normaalisti Models ownit maksoivat Seppälässä noin viisi euroa. Nyt ne ovat kuitenkin poistumassa valikoimasta.

Korin pohja alkoi täyttyä.... En laskenut, montako lakkaa siellä oli, mutta laskeskelin, että noin vitosen näistä lakoista tulisin maksamaan. Suuntasin kassalle, ja neiti alkoi näpytellä jokaista hintaa erikseen - kone kun antoi vääriä summia. Ja lopulta... 5,40. Viisi euroa ja neljäkymmentä senttiä.

Myyjä pakkasi lakat kahteen pieneen pussiin, ja laittoi pussit vielä isompaan kassiin. Maksoin, kiitin, ja tärisevin käsin lähdin kohti autoa. Kun olin turvallisesti päässyt kotiin, päätin laskea lakat. Models Owneja... 16 kappaletta. Muita lakkoja 11 kappaletta. Yhteensä siis 27 kynsilakkaa... Kaikki erilaisia... Ja hintaa 5,40 euroa.


Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää ystävänpäivää. Taas.

Näyttää vähältä... Mutta niitä on oikeasti 27. Näiden listaamisessa menee hetki.

I bought 27 nail polish bottles today. 16 Models own, 11 others. It cost me 5,40€. Yeah.

Martsa runoilee jälleen, ihan aiheestakin.

Sitä saa nyt miettiä, onko minulla aihetta runoilla, mutta kuitenkin. Tänne oli joku päätynyt hakemalla "tykkään susta runo". Joten tässä ystävänpäivän kunniaksi runo, jonka nimi on "Tykkään susta".

Tykkään susta
Hyvästä ystävästä
Omasta kullasta
Ja sinusta,
jonka vasta tapasin.

Tykkään susta
Vaikka joskus päätä kiristää
Ja aina ei jaksaisi välittää
Mutta silti,
olet aina mielessäni.

Tykkään susta
Hyvästä ystävästä
Omasta kullasta
Ja tiedätkös...
Oot aika rakas. ♥



Lol.

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kivan postin päivät vol 2 - lahjarinki

Tämän kuun aikana on tasaisesti tipahdellut postilaatikkooni (onneksi on tosiaan postilaatikko, ettei tarvitse joka toinen päivä käydä hakemassa postista jotain... :D ) paketteja sisältäen kynsilakkoja ja kaikenlaista kynsitaiteiluun liittyvää! Tässähän pitää alkaa käyttää ahkerasti näitä, että saa edes jotain joskus käytettyä loppuun, heh... :)

Tässä kuitenkin Jutan, Mirjan, Minnan ja Tiken  lahjat. :) (eivät järjestyksessä.)

1.

mattapäällyslakka..

Ihana Sneeze breeze!

IsaDora: Spellbound black...


Depend Holographic 2033



2.

tällä ei löydy muuta nimeä, kuin tuo High Voltage :D

hileitä...

Kicks Curacao punch

tarroja...

korvikset!

I'm your line master!

ehana boksi!


3.

ChG: Gaga for green ...

tarroja...

koko kynnen tarroja.

4.

helmenpuolikkaita...

leimauslaatta.... ja yöpaita päällä kuvattu. :D

Flormar G09

Ihunat korvikset :)

Golden rose 189

tarroja..



eläinfimoja...

rusetteja... jännää!

water decaleja...

hileitä, mitähän tuo on, tuollaista... murskaa? :D ja silmiä! :D

Ja päivän kynnet.


Ekstrana vielä yksi paketti tältä päivältä!


Tällasia on aina niin kiva kuvata...


Jeesh! Tänään suuntana Hämeenlinnan paikallisprotu (!!), ja illalla sitten Nastolaan. Huomenna meinasin kuokkia Nastopolilla penkkareissa, ja jos perjantaina wanhat kävisi vilasemassa. :) Sitten täytyisi Elsaakin käydä lahjomassa! Jestas, neiti täyttää ens viikolla 2 vuotta...!
Related Posts with Thumbnails